Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 1:35 часа

...
Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 1:35 часа
Коментари Харесай

Турски камиони се сблъскаха челно във Видин, единият от шофьорите е с опасност за живота

Сигналът за случая е подаден на тел. 112 в 1:35 часа през днешния ден. Турски товарен автомобил " Фиат ", ръководен от 55-годишен лидер, при придвижване с несъобразена скорост в посока Видин, напуща дясната пътна лента и се удря челно в насрещно движещ се турски влекач " Волво ", с прикачено хладилно полуремарке, ръководен от 41-годишен лидер.

Двамата водачи са настанени за лекуване във видинската болница. По-възрастният лидер е с голям брой контузии и заплаха за живота, по-младият е без заплаха за живота.

Оперативна група е направила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане, прецизират от полицията.

Общо 131 пътнотранспортни катастрофи са регистрирани на територията на област Видин от началото на годината, демонстрира информация в формалния бюлетин на ОДМВР-Видин, предава Българска телеграфна агенция. От тях тежките произшествия са 22, с четири жертви и 27 ранени.

От общия брой произшествия 28 са провокирани от водачи под 25-годишна възраст, осем от тях са с потърпевши. За съпоставяне за същия интервал на предходната 2022-ра година са регистрирани 149 произшествия - с 35 ранени, само че без починали. Катастрофите, провокирани от водачи под 25 години, са били 29.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР